LigmDeek Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 PID: 4168 Nick oskarżonego: muchaco Data zdarzenia: 9.10.2024 Powód napisania skargi: Brak spłaty pożyczki. Opis sytuacji: Nie oddanie pieniedzy. Dowody: https://imgur.com/a/SjLT00S Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie ma konta na forum a w grze nie mogę go spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchaco Opublikowano 10 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Ziomek zapomnialem o tobie wybacz mi napisz na pv do mnie na dc to moj dc : 847163817 dogadamy sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 (edytowane) Mam nadzieję, że udało się dogadać, lecz prosił bym o jakiś dowód rozmowy z ustalenia nowej daty spłaty długu. Edytowane 11 Października 2024 przez Puchatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 (edytowane) Brak jakiegokolwiek zainteresowania. Po sprawdzeniu, widzę że gracz nie dotrzymał, dalej warunków umowy. Gracz zostaje zbanowany, warunkiem jego odbanowania będzie spłata długu. Edytowane 15 Października 2024 przez Puchatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi