losthappy Opublikowano 7 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 (edytowane) Nick: losthappy Powód wyciszenia: obraza Czas trwania: 2 dni Opis zdarzenia: jechałem że świadkiem na pogląd aż gracz który stwierdził że popsuje mi rozgrywkę na tym pięknym serwerze zacznie mi wjeżdżać w dupę wjechał pierwszy raz zablokował musiałem czekać aż odjedzie pojechałem naprawić wracam chce wjechać w podgląd wjechał mi w dupę i tak cztery razy zrobił i delikatnie się zirytowalem i go obraziłem Coś od siebie: Bardzo przepraszam za ten wybryk ale myślę że każdy by się na moim miejscu zirytował gdyby ktos mu ciągle w dupę wjeżdżał a ta osoba by musiała jeździć na mechanika naprawiać furę żeby wjechać na podgląd obiecuję że sytuacja się nie powtórzy i proszę o rzucenie z mojego konta kary pozdrawiam. Ps jeśli będzie trzeba mam dwa ss co otrzymałem po zdarzeniu na dc mogę podesłać Edytowane 7 Października 2024 przez losthappy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Pamiętaj że poproszenie o pomoc to żaden wstyd. Lepsze to niż wymierzanie sprawiedliwości na własną rękę bo możesz skończyć w taki sposób jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi