Skocz do zawartości

Nowa praca dorywcza: Transporter

KondeR

Rekomendowane odpowiedzi

Nareszcie nadszedł ten moment!

Po wielu tygodniach wyczekiwania, praca Transportera w końcu ujrzy światło dzienne.

Sam motyw pracy prawdopodobnie wielu z was znany, dlatego mamy nadzieję, że pracując nie poczujecie się zagubieni.
Praca polega na przewozie mieszkańców San Andreas z jednego miejsca, do drugiego.
Kursy rozciągają się aż z portu w Bayside, po same doki w Los Santos.

Nowy interfejs pracy
sigQqQL.gif

W przypadku tej pracy odbiegliśmy trochę od oryginalnego wyglądu panelu rozpoczynającego pracę.
Design aplikacji był jednak wzorowany na pierwotnym interfejsie, więc możecie znaleźć spore podobieństwa.

Pełna dowolność
pkJy6cm.gif

Po premierze pracy Eksportera zebraliśmy sporo negatywnych opinii dotyczących sposobu wyboru kolejnego kursu.
Ucząc się na błędach, w tej pracy zaimplementowaliśmy system który automatycznie przydzieli nam do wyboru najbardziej opłacalne kursy.

A jeśli mowa już o Eksporterze, mogę zdradzić, iż wejdzie tam parę zmian "ułatawiających życie".

Wymagania
Cena modułu transportowego wynosi 40.000$.

Aby w ogóle rozpocząć pracę, musimy posiadać auto czteroosobowe oraz 25 poziom konta.
Następnie, musimy się udać do jednego z warsztatu mechanicznego nalężacego do graczy.

Kiedy mamy już zamontowany moduł, aby uruchomić aplikację musimy przytrzymać klawisz C.

Mapa warsztatów mechanicznych

Spoiler

eqVSBRg.png

Warto skorzystać w komendy /tunerzy, będąc na serwerze.

Premiera pracy

I co najważniejsze...
Zasób pracy zostanie uruchomiony w niedzielę (tj. 06.10.2024) o godzinie 18:00,

jednak już od godziny 17:00 tunerzy otrzymają możliwość instalowania modułu do pojazdów graczy

Jak sami widzicie, postanowiliśmy zmienić datę premiery pracy. Powody takowej decyzji zostawimy dla siebie,
ale mamy nadzieję, że entuzjazm w związku z premierą nowej pracy pozostanie taki sam!

A jeżeli myślicie już o kolejnej pracy dorywczej, to mogę powiedzieć, że dzięki niej drogi San Andreas staną się o wiele czystsze!

• Lubię to! 7
  • Super! 17
  • Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Przykro mi 1

8 minut temu, KondeR napisał(a):

Jak sami widzicie, postanowiliśmy zmienić datę premiery pracy. Powody takowej decyzji zostawimy dla siebie,
ale mamy nadzieję, że entuzjazm w związku z premierą nowej pracy pozostanie taki sam!

Wydaje mi się że powód jest znany, spadek poraz kolejny graczy... Powodzenia panowie ! 

• Lubię to! 2
  • Wow! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...