Skocz do zawartości

[Skarga odrzucona]Skarga na Spidi

Klozet

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Klozet
Nick oskarżonego: @Spidi.
Powód skargi: Oczernianie, pomawianie, szerzenie dezinformacji
Data zdarzenia: 03.10.2024
Opis sytuacji: Wyżej wymieniony Moderator, rozpowszechnia nieprawdziwą infromacje jakoby poprzedni zarząd SAPD, którego byłem członkiem urządzał ataki DDoS na członków SAPD. 20 godzin przed wypuszczeniem tej informacji (Link) poinformowałem @KondeR że IP osób  z teamspeak'a który udostępniliśmy dla frakcji SAPD wyciekły i ktoś je udostepnił na innym discordzie ( Link2 ). Grzecznie poprosiłbym o nierozpowszechnianie takich pomówień i zaniechanie takich akcji w przyszłości, a osobę odpowiedzialną za sprawdzanie skargi o stosowne ukaranie oskarżonego.
Dowody: https://imgur.com/a/bawZmYX https://imgur.com/a/MHPCqXR 

Edytowane przez Klozet
  • Ha ha 3
  • Wow! 2

7 godzin temu, Xsardes napisał(a):

To teraz jeszcze powiesz od kogo masz tego screena z DC akademii bo za wyciąganie informacji poufnych/prywatnych już jeden z was poleciał. I dopiero wtedy zajmę się skargą.

Witam, nie wiem co wynoszenie ma do skargi lecz już śpieszę z pomocom, screena otrzymałem od osoby niepowiązanej z sapd @psychoo102.

Tak właśnie myślałem, że będziecie się bronić między sobą, a z racji takiej, że zamiast odejść normalnie i bez problemów zaczęliście robić zamieszanie to po dostaniu tej wiadomości nakazałem Spidiemu napisać na discordzie frakcyjnym, że taka sytuacja miała miejsce, a że zamiast sprecyzować kto jest potencjalnie odpowiedzialny za wypuszczenie adresów IP oraz za to kto wyniosł informacje z DC SAPD wolisz bronić te osoby to możesz podziękować tylko sobie, że podchodzę w taki sposób do tej sprawy.

• Super! 1
  • Ha ha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...