Klozet Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Nick: Klozet Opis zdarzenia: Podczas rozmowy na kanale discord, otrzymałem mute na 7 dni od @LORDG (najprawdopodobniej), kompletnie nie wiem za co, jedyne co wiem, to to że wcześniej wymieniony moderator pisze strasznie nieodpowiednie wiadmości na discordzie po czym je usuwa. Otrzymałem karę po tym jak mu to wytknąłem. Coś od siebie: No nie fajne te mute całe te 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Po pierwsze nie usuwam swoich wiadomości tylko usunął je ktoś z góry tym samym zwracając mi uwagę. Ponadto, nie potrzebujemy na serwerze osób które wchodzą tylko żeby prowokować afery, wyżalać się i nastawiać społeczność przeciw nam. Miałeś swoją szansę w zarządzie i udowodniłeś jaki poziom posiadasz. Twoje nastawianie ludzi przeciwko serwerowi, prowokowanie administracji i podbudowywanie każdej możliwej afery nic tutaj nie wniesie a i zapewne, wkrótce się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi