Pawelek Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) Nick: Pawelek Nick oskarżonego: @LORDG Powód skargi: Nadużywanie swoich uprawnień. Data zdarzenia: 21:40 02.10.2024 Opis sytuacji: Wszedłem sobie na chat i coś napisałem. Potem wywiązała się dyskusja w której uczestniczyłem i po pewnym czasie zostałem zmutowany, a po chwili poinformowany, że niebawem zostane też zbanowany. Nie złamałem żadnego punktu regulaminu, więc nie powinienem dostać muta. Członek w/w nadużywa swoich uprawnień, kiedy jest już bezsilny podczas konwersacji. Dowody: Wszystko widać na discordzie serwerowym. Edytowane 2 Października 2024 przez Pawelek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Napędzałeś chaos który miał w tamtym momencie miejsce, moderator słusznie postąpił nadając karę wyciszenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi