Vasst Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 (edytowane) Login: Vasst Opis sytuacji: Pomijając ilość FPS'ów w trakcie gry.. Przy kliknięciu mapki ( F11 ) gra automatycznie schodzi do 2-3 fpsów i nie wiem co jest tego powodem. Dodatkowo po wymuszonej próbie wyszukania czegoś na mapie potrafię sobie scraschować grę do pulpitu bez jakiegolwiek komunikatu. Materiały pomocnicze: Podgląd zdjęć Edytowane 26 Września 2024 przez Vasst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasst Opublikowano 27 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2024 (edytowane) Dodam również, że FPS'y tracę gdy wyświetlam ikonki domów ( "i" ) na minimapie Link do przykładu ze spadkiem FPS po naciśnięciu "i" Edytowane 29 Września 2024 przez Vasst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 29 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Rework obu tych zasobów jest w planach, ale dla dodatkowych informacji jesteś w stanie mi podać swój model procesora? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasst Opublikowano 1 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 W dniu 29.09.2024 o 22:28, KondeR napisał(a): Rework obu tych zasobów jest w planach, ale dla dodatkowych informacji jesteś w stanie mi podać swój model procesora? Ryzen 7 5800X3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi