psychoo102 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Nick: psychoo102 Nick oskarżonego: LORDG Powód skargi: Niestosowne zachowanie wobec innego gracza Data zdarzenia: 25.09.2024 Opis sytuacji: Na czacie premium była rozmowa o czasie wprowadzenia aktualizacji modułu transportowego, wyżej wymieniony moderator postanowił przekazać swoją wiedzą, czy też swoje domysły, więc dodałem swoje zdanie, że według mnie to nie kwestia dni, a tygodni, a jest to zwyczajnie mój subiektywny wniosek na podstawie tego jak do tej pory wyglądała terminowość aktualizacji i naprawiania błędów, do czego mam pełne prawo , a zakaz wyrażania własnej opinii nie istnieje obecnie w regulaminie. Moderator tymczasem postanowił wyjść na przeciw z prowokacją wobec mnie, co uważam za niestosowne zachowanie wobec jakiegokolwiek gracza patrząc na stanowisko jakie piastuje na serwerze. Uważam, że osoba z taką rangą powinna świecić przykładem i pokazywać go innym niezależnie od tego co uważamy o takiej osobie. Dowody: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Tak samo jak Ty ja również w wolnym od chęci podjęcia służby administratorskiej czasie, jestem graczem. Dokładnie tak jak napisałeś, na czacie dla graczy z kontem premium była rozmowa w której również wziąłem udział i tak samo jak ty dodałem swoje zdanie. Absolutnie nie miało to na celu ciebie sprowokować, nie obraziłem ciebie ani nawet nie spróbowałem, wręcz doceniłem Ciebie jako jednego z najczęściej pojawiających się u nas graczy. Będąc obiektywnym nie dziwie się że mogłeś poczuć się urażony ponieważ nieco źle ubrałem to w słowa. Jeżeli odebrałeś moje słowa jako zaczepkę, prowokacje bądź poczułeś się jakkolwiek urażony, przepraszam. Nie taki był cel. Uważam że mimo pełnienia tak znaczącej funkcji również mam prawo do swobody w wypowiedzi i swojego zdania, nie mniej jednak ponownie przepraszam jeśli tylko miałeś złe odczucie w związku z ww. wiadomością. 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 2 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 Od dłuższego czasu Twoje wypowiedzi na czacie globalnym są stricte prowokujące. Nic dziwnego, że w pewnym momencie członek ekipy miał już dość. Niemniej jednak moderator zostaje ukarany ostrzeżeniem za swoje zachowanie. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi