Stachu_23 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Login: Stachu_23 Opis sytuacji: Brak ciągłości serii dayli. Wchodziłem codziennie na serwer i odbierałem nagrodę dayli, ale gdy wszedłem na serwer 24 września dayli mi się skasowło i zostało tylko z 23 września i z 24 września, nie wiem dlaczego, a prowadziłem je codziennie od 12 września bez przerwy. Za 23 września odebrałem nagrodę jakoś koło godzinny 1 w nocy, lecz póżniej tego samego dnia nie wchodziłem na serwer, dopiero 24 września i zobaczyłem ze poprzednie dni zostały skasowane tak jakbym przerwał serie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu_23 Opublikowano 25 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 https://ibb.co/C2ddqJJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Seria dni została przywrócona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi