Metalik Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Login:Metalik Opis sytuacji: Dzis około godz 22 pojechałem swoim sentinelem na tune BM załozyłem Pnemutaczne Zawieszenie Ecu Turbo Po wyjechaniu Auto jechało jedynie 164 na godzine wrzuciłem do przecho dalej to samo pojechałem na giełde i jedyne co pokazuje to turbo v1 wszsytko powino być w logach tunera Materiały pomocnicze: Sentinel ID 1713 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 "Czysty" sentinel jedzie 159, Ty zamontowałeś ECU v1 oraz ulepszenie silnika. Ulepszenie silnika dodaje 5km/h do obecnego vmaxu; Jeden poziom ECU dodaje 10km/h, jednak w Twoim przypadku instalacja ECU się nie zainstalowała. Czyli w tym przypadku vmax 164 km/h się zgadza. Dodałem ECU, daj znać czy sentinel jedzie już 174 km/h. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metalik Opublikowano 1 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 17 godzin temu, KondeR napisał(a): "Czysty" sentinel jedzie 159, Ty zamontowałeś ECU v1 oraz ulepszenie silnika. Ulepszenie silnika dodaje 5km/h do obecnego vmaxu; Jeden poziom ECU dodaje 10km/h, jednak w Twoim przypadku instalacja ECU się nie zainstalowała. Czyli w tym przypadku vmax 164 km/h się zgadza. Dodałem ECU, daj znać czy sentinel jedzie już 174 km/h. Okej rozumiem a co z Pneumatyką za 40tys też jest jej brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Fakt, już dodałem zawieszenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi