Skocz do zawartości

[Przyjęta]Wniosek o odbanowanie soth ukarany przez Puchatek.

soth

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: soth
Powód zbanowania: Wyjasnij cos na forum
Czas trwania: perm
Opis zdarzenia: wbilem sobie na serwer jak co jakis czas w probie sprzedania auta, zobaczylem dwojke graczy wiec ich zapytalem czy chca kupic woz pojechalismy na gielde sprzedalem go a ci gracze po czasie zostali zbanowani
Coś od siebie: ?

Edytowane przez soth
1
  • Przykro mi 1

• soth zmienił(a) tytuł na Wniosek o odbanowanie soth ukarany przez Puchatek.
6 godzin temu, Puchatek. napisał(a):

Zacznijmy jeszcze raz. Dlaczego sprzedałeś im o tak auto, skoro dobrze widziałeś że są to nowi gracze oraz że ta kwota to przesada.

Sprzedalem auto ot tak poniewaz od jakiegos czasu wchodzilem na serwer tylko po to zeby popytac ludzi czy chca je kupic badz pooglaszac to i nie interesowalo mnie to kto je zakupi. Kwote rzucilem zawyzona bo nie spodziewalem sie ze beda chetni na sfinalizowanie transakcji.

Godzinę temu, Puchatek. napisał(a):

I nie przyszło Ci do głowy, jakim cudem gracze z 1lv mają tyle pieniędzy? Do tego, kwota jaką dałeś, łamała regulamin.

A czy ty przy kazdej interakcji z graczem zerkasz na jego poziom? Jaki to podpunkt regulaminu bo bylem przekonany ze na serwerze istnieje „wolny rynek”

31 minut temu, Puchatek. napisał(a):

Daje Ci czas do 20, żebyś mógł się zapoznać z regulaminem. Inaczej apelacja odrzucona.

Zapoznalem sie z regulaminem i proponuje odbanowanie mojego konta oraz cofniecie wymiany poniewaz jedyne czego sie dopuscilem to zawyzenie ceny pojazdu przy sprzedazy.

Sprawa wygląda tak. Jedyna opcja, to zabranie Tobie pojazdu marki Cheetah, który został zakupiony przez Ciebie, od razu po zyskaniu 1,7kk. Do tego, będziesz musiał w ciągu 14 dni, przelać na konto administracji RCON, kwotę 350 tysięcy. W innym przypadku, kara zostanie. Czy zgadzasz się, na takie warunki?

Edytowane przez Puchatek.

4 godziny temu, Puchatek. napisał(a):

Sprawa wygląda tak. Jedyna opcja, to zabranie Tobie pojazdu marki Cheetah, który został zakupiony przez Ciebie, od razu po zyskaniu 1,7kk. Do tego, będziesz musiał w ciągu 14 dni, przelać na konto administracji RCON, kwotę 350 tysięcy. W innym przypadku, kara zostanie. Czy zgadzasz się, na takie warunki?

Nie rozumiem, zostanie mi odebrany pojazd i musze zaplacic 350k? Nie latwiej po prostu cofnac transakcje do punktu wyjscia? Czyli usuniecie gotowki i zwrot jestera. Jezeli juz jedynym wyjsciem jest opcja ktora przedstawiles to jak bedzie wygladac stan mojego konta po unbanie?

• Lubię to! 1

7 minut temu, Puchatek. napisał(a):

Niestety, wszystkie sytuacje związane z karami, wyjaśniam publicznie na forum. Przechodząc do sedna, akceptujesz warunki ub czy kara ma zostać?

Przedstaw mi w prywatnej wiadomosci na forum jak dokladniej bedzie wygladac moj majatek, bo mialem 1 pojazd a nie pare.

2 minuty temu, Puchatek. napisał(a):

Z tego co widzę, na aktualną chwile posiadasz dwa pojazdy o id 1947 i 2971 oraz +/- 290k gotówki.

Cala ta sprawa to nieporozumienie, zostanie mi zabrany cheetah ktorego zakupilem po sprzedazy jestera i musze doplacic do tego 350k i jester nie bedzie moj? 

Wartość pojazdu wynosi na ten moment około 1,35 kk, który kupiłeś za pieniądze, które zostały zdobyte w sposób, niedozwolony na serwerze. Z racji, że wykorzystałeś fakt sytuacji i sprzedałeś auto za 1,7kk musisz dopłacić tą kwotę. Dobrze wiedziałeś, że owi gracze mogę mieć zbugowane pieniądze.  Dodam, że cała twoja sytuacja, była analizowana z administracja RCON, przed nałożeniem kary, jak i po jej nadaniu. Więc, moje ostatnie pytanie z tym związane. Przyjmujesz propozycje ub, czy kara zostaje?

31 minut temu, soth napisał(a):

Cala ta sprawa to nieporozumienie, zostanie mi zabrany cheetah ktorego zakupilem po sprzedazy jestera i musze doplacic do tego 350k i jester nie bedzie moj? 

Jeśli chodzi o jestera, zostanie on zwrócony do Ciebie. Więc podsumowując, warunek ub jest zabranie Tobie pojazdu marki cheetah + 350k do spłaty administracji RCON, w ciągu 14dni. Zaś pojazd marki jester zostanie zwrócony tobie na konto.

Edytowane przez Puchatek.

Wobec całej tej sytuacji i ustaleniu szczegółów przejmuję apelacje i sprawa wygląda następująco:

• Jester został przywrócony na twoje konto, a Twój ban zostaje zdjęty
  • Cheetah zostaje usunięty z twojego konta
  • Od dnia dzisiejszego aż do dnia 11.10.2024 godz. 23:59:59 masz czas na przelanie 350k na moje konto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...