chvdy Opublikowano 21 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 Nick oskarżonego: @Ziut Data zdarzenia: 21.09.2024r. - 22:20 Powód napisania skargi: Wjeżdżanie autem w graczy, toxyczne zachowanie Opis sytuacji: Przyszedłem sobie do salonu w San Fierro, Doherty gdy oznaczony wyżej użytkownik zaczął bez powodu we mnie wjeżdżać i blokować mi dostęp do oglądania nowych pojazdów, chwilę później stwierdził że chce sprzedać swoje auto i zapytał mnie w nieetyczny sposób, gdy nie zobaczył zainteresowania z mojej strony, zaczął przeklinać członków mojej rodziny co jest niedopuszczalne. Oczekuje wysokiej kary dla tego delikwenta. Dowody: (niestety na taranowanie i blokowanie pojazdem dowodów nie posiadam) Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Oznaczyłem go powyżej w "Nick oskarżonego:", więc przyjdzie mu powiadomienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chvdy Opublikowano 21 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2024 tak jak w nawiasie przy dowodach napisałem, nie mam filmów ani screenów z blokowania pojazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Po przeanalizowaniu sytuacji, gracz został ukarany. Edytowane 22 Września 2024 przez Puchatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi