Level Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Cytat Nick oskarżonego: Jazzy Powód skargi: Obraza gracza Data zdarzenia: 21.09.2024 Opis sytuacji: Na salonie doherty była rotacja to jak każdy gracz kampiliśmy na uranusa gdy go kupiłem i odjechałem to usłyszałem "Cw... Levelowsky" a przez charakterystyczny głos Jazzy'ego rozpoznałem że to on do mnie właśnie to nie miłe słowo powiedział. Dowody: https://streamable.com/8163ip 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazzowka Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września (edytowane) No tak, skarga jest słuszna, popełniłem błąd i się do tego przyznaję. Dopiero po czasie, gdy emocję mi zeszły zrozumiałem co zrobiłem, i przeprosiłem gracza w wiadomości prywatnej na serwerze. Jestem gotów przyjąć konsekwencję swoich działań, no i przepraszam jeszcze raz. Edytowane 21 Września przez Jazzy 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xsardes Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Nie tolerujemy takiego zachowania względem graczy. Z uwagi na nieodpowiednie zachowanie supportera zostaje on zawieszony na 7 dni. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi