Amiegos Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Login: Amiegos Opis sytuacji: A więc tak jak pisałem na discordzie serwera wyparował mi tune z moonbeama w którego włożyłem około 90k ulepszenia zakupiłem w dzień premiery wprowadzenia tuningów i po modyfikacjach moonbeam jechał około 150 km/h lecz po przerwie technicznej serwera mój moonbeam ma takie same osiągi jak fabryczny z cygana jestem świadom że zmieniły się handlingi pojazdów no ale chyba to jest logiczne że po ulepszeniach ecu oraz turbiny powinien jechać więcej a co do materiałów pomocniczych jedynie co mogę pokazać to jak raz mi znikł spoiler na 2 dni po czym się pojawił i film z porównaniem osiągów dwóch moonbeamów gdzie niebieski jest fabryczny a żółty ma "tune" na chacie też kolega pisał że ma taki sam vmax (co do tego screena z spoilerem to jedynie na discordzie mogę wysłać bo nie da się wstawić w wiadomość) Materiały pomocnicze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Podaj mi prosze id twojego pojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amiegos Opublikowano 16 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amiegos Opublikowano 16 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 (edytowane) . Edytowane 16 Września 2024 przez Amiegos nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 16 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 (edytowane) Montowałeś turbo oraz ecu na pierwsze poziomy? Do tego, turbo nie ma wpływu na vmax pojazdu, lecz na przyśpieszenie. Edytowane 16 Września 2024 przez Puchatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amiegos Opublikowano 16 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 ecu dawałem na fulla a turbo chyba na 2 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amiegos Opublikowano 16 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 wiem że turbo nie daje vmaxu chodziło mi że ogólnie go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Handling w moonbeamie został naprawiony. @Amiegos daj jutro znać, czy wszystko działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amiegos Opublikowano 1 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 @KondeR Problem rozwiązany moonbeam jedzie więcej dzk za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 1 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Sprawa rozwiązana. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi