anonimovy2 Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 Temat wątku: Wniosek o zdjęcie prawa jazdy <Twój nick> ukarany przez <Nick członka ekipy> Nick: <PedroPedro> Powód zabrania prawa jazdy: <celowy taran> Czas trwania: <1Dzien> Opis zdarzenia: <jechalem autostrada i zobaczylem typa ktory kilkanascie min temu mnie pitował wiec mu oddalem i dostalem prawko > Coś od siebie: <Z racji iz mogłem napisać reporta postapiłęm zle załuje przepraszam i gracza i was> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 14 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2024 4 godziny temu, anonimovy2 napisał(a): jechalem autostrada i zobaczylem typa ktory kilkanascie min temu mnie pitował wiec mu oddalem i dostalem prawko Zostałem przez Ciebie staranowany 4 razy jak jechałem na rowerze. Przed 5'tym razem wszedłem na duty administracyjne. Po ostatnim taranowaniu Odjechałeś i straciłeś licencję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi