Asylumek Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Temat wątku: Skarga na Franio PID: 3440 Nick oskarżonego: Franio Data zdarzenia: 12.09.2024 koło godziny 23:30 Powód napisania skargi: nie pozwolę sobie na takie zachowanie ze strony gracza osobą która mnie taranuje musi być świadoma tego że tak tego nie zostawię więc liczę o jakieś ukaranie jego Opis sytuacji: Chciałem sobie zagrać więc postanowiłem wejść na serwer po zalogowaniu na konto Wybrałem główny odrodzenie w San Fierro wsiadam do auta i widzę że gracz o nicku Franio zaczyna mnie taranować więc napisałem /report Modelator się tym zajął zwrócił mu uwagę ale dalej jezdził zamną i dalej mnie taranował to zostało już mu zabrane prawko a potem jak już nie miał co robić to zaczął wyzywać mnie i moją mame Dowody: Nie mogę wrzucic nie wiem czemu dam na dc przysięgam Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Gracz został ukarany, już wcześniej, przez moderatora LORDG. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi