Asylumek Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) Nick sprzedawcy na serwerze: Taazy ID i model pojazdu: 2823 Club Pojemność silnika: 1.9 Benzyna Przebieg pojazdu: 80.4km Wyposażenie i ulepszenia pojazdu: Felgi Cena wywoławcza: 45k Cena kup teraz: 40k Screenshot/y pojazdu: Edytowane 12 Września 2024 przez Taazy Nie mogę wkleić zdje auta i teraz też nie mogę więc usuncie mi to xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Jeżeli nie możesz wkleić to po prostu dajesz link do takiego np. imgura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexusovskyy Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) del Edytowane 12 Września 2024 przez Nexusovskyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 §2 Tematy nieaktywne od 7 dni będą zamykane, nie jest wliczane w to odświeżanie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi