Asylumek Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Login: Taazy Opis sytuacji: Nie mogę sprzedać Truskawek ponieważ jak klikam E na ludzika to wyskakują mi te Blipy w lewym górnym rogu i nawet nie da się nawet tego kliknąć nawet jeżeli bym nie chciał ich sprzedać to nawet nie mogę wyjść z interakcji tylko muszę robić Reconnecta Problem się pojawił po przerwie Technicznej bład ze strony serwera wszystkie pliki sprawdzałem a także logi i wcyhodzi na to że to wina serwera ponieważ na innych serwerach nie mam takich problemów Materiały pomocnicze: Wszystkie potrzebne nagrania dotyczące tego jak wygląda ten błąd zostały przesłane na mój kanał Youtube jest na Yotube ponieważ na dc nie mogłem wysłać nagrania i na forum też więc tutaj wrzucam linka do sprawdzenia liczę że moje podanie będzie sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 12 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Spróbuj usunąć wszystkie pliki serwerowe i pobierze je na nowo. Daj znać czy zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 12 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2024 Nie ma sensu tego robić skoro już to robiłem wielokrotnie i nic wina leży po stronie serwera nie chce się tutaj zbytnio udzielać ale postarajcie się to naprawić na dniach jak znajdziecie czas z góry dziękuje i nie przeszkadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LodoHerbata* Opublikowano 13 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 11 godzin temu, Taazy napisał(a): Nie ma sensu tego robić skoro już to robiłem wielokrotnie i nic wina leży po stronie serwera nie chce się tutaj zbytnio udzielać ale postarajcie się to naprawić na dniach jak znajdziecie czas z góry dziękuje i nie przeszkadzam. mi działało normalnie, serio sproboj usunac, moze jednak cos da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 13 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 @LodoHerbata* Powtarzam że robiłem już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Podaj model karty graficznej z której korzystasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 30 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 @KondeR Dobry wieczór wszystko już mi działa poprawnie Wina leżała po mojej stronie | Z góry chciał bym przeprosić | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 30 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Nic się nie stało, cieszę się, że udało się rozwiązać problem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi