Patryk4719 Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Nick: Patryk4719 Nick oskarżonego: @LORDG Powód skargi: Bezpodstawne wyrzucenie z eventu Data zdarzenia: 09.09.2024 21:15 Opis sytuacji: Na serwerze trwał event derby. Gdy zostało 5 graczy na arenie stanąłem na dosłownie kilka sekund na środku areny aby napisać wiadomość na czacie dla graczy premium: [2024-09-09 21:12:05] [Output] : G> Patryk4719: troche bez sensu te derby XD Zostałem wyrzucony z powodem ,,afk na derbach''. Według pana LORDG stanie na środku areny przez 5 sekund to unikanie walki co świadczy ta wiadomość: [2024-09-09 21:14:43] [Output] : << LORDG [15]: na derbach tak bo tu ma byc walka a nie stanie i unikanie. Przez tego kicka zostałem pozbawiony wygranej. Szanse na wygranie miałem bardzo duże i jest mi teraz smutno. Nie ładnie panie LORDG. Być może chciałeś aby jakiś twój kolega miał szanse na wygraną??? WARTO DODAĆ, ŻE W ZASADACH EVENTU NIC NIE BYŁO WSPOMNIANE O ZAKAZIE ZATRZYMYWANIA SIĘ. Dowody: https://imgur.com/a/bv1fu1f 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 (edytowane) 37 minut temu, Patryk4719 napisał(a): Zostałem wyrzucony z powodem ,,afk na derbach''. Według pana LORDG stanie na środku areny przez 5 sekund to unikanie walki Dokładnie tak jest. 37 minut temu, Patryk4719 napisał(a): Nie ładnie panie LORDG. Być może chciałeś aby jakiś twój kolega miał szanse na wygraną??? Event był pod kontrolą administratora RCON, dwóch administratorów i dwóch moderatorów, więc nie sądzę by tak było. Czekam na decyzję Edytowane 9 Września 2024 przez LORDG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk4719 Opublikowano 9 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 Godzinę temu, Patryk4719 napisał(a): WARTO DODAĆ, ŻE W ZASADACH EVENTU NIC NIE BYŁO WSPOMNIANE O ZAKAZIE ZATRZYMYWANIA SIĘ. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi