Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Login: Wiktor Opis sytuacji: Konto zostało stworzone jak kilka dni po otwarciu serwera i ja miałem zaznaczone tam że zapisz dane logowania ale zrobiliście przerwę techniczną i po otwarciu już serwera po tej przerwie technicznej wchodzę na SolarisRPG i nie było mojego loginu ani hasla automatycznie wpisanego chodzi mi że nie mogę się już zalogować na konto bo nie pamiętam Loginu i hasła a tam miałem wszystko Premium Punkty Auta I kasę a nie chcę od nowa tworzyć konta i od początku zaczynać Mam nadzieje że mi pomożecie Kochana Administracją Materiały pomocnicze: Podam serial który używałem jak tworzyłem Konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Podaj mi w wiadomości prywatnej twój serial, poszukam twojego loginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Już nie trzeba zalogowałem się ale dziękuje i tak za pomoc za szybką reakcje na Pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Sprawa rozwiązana. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi