FireStreet Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) Nick: FireStreet Powód zbanowania: "Wyjaśnij coś na forum" Czas trwania: 3 lata Opis zdarzenia: Coś od siebie: Nie kumam. Edytowane 8 Września przez FireStreet 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 7 Września Udostępnij Opublikowano 7 Września Czy masz coś do dodania do powyższego screena? "Kupiłeś" od kolegi czystą mananę za 95k 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireStreet Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) No i co w związku z tym, że kupiłem auto od niego? Chciałem kupić auto za 95k to je kupiłem. Perełka wśród manan id 928 jeszcze poniżej tysiąca. Edytowane 8 Września przez FireStreet 3 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireStreet Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) . Edytowane 7 Września przez FireStreet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireStreet Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września (edytowane) Oczekuje na sensowne udokumentowanie zarzucanych mi czynów i wypisanie tu wszystkiego co nie pasuje i możemy dyskutować. Kolejną rzeczą jest to co ma nabycie/sprzedaż pojazdu do regulaminu pożyczek i przekazywania majątku? Według % o których mówi franeq. Edytowane 8 Września przez FireStreet 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września czyt.: 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi