ForresT Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Nick: ForresT Powód zbanowania: "Wyjaśnij coś na forum" Czas trwania: 3 lata Opis zdarzenia: Coś od siebie: Afczyłem a jak wróciłem to na monitorze widniał komunikat o banie. Nie wiem za co więc się nie wypowiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 czy masz coś do dodania do powyższego screena? "Sprzedałeś" czystą manane za 95k koledze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForresT Opublikowano 7 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 "Rzecz jest tyle warta, ile ktoś chce za nią zapłacić" Z tego co mi wiadomo nie został złamany żaden punkt regulaminu. Za pół roku ta manana będzie warta dwa lub i trzy razy tyle. 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FraneQGM Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Tutaj mamy tą samą sztuczkę. Sztuczne dodawanie czystych pojazdów (clover i sadler) za cenę 229k, żeby było widać, że jakieś auta zostały dorzucone do wymiany, i żeby rozwiać wątpliwości osoby, która nie zagląda w to głębiej. Ban jest słusznie nadany, nie zostanie on zdjęty. W przyszłości możesz próbować napisać kolejną apelacje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForresT Opublikowano 7 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) "Rzecz jest tyle warta, ile ktoś chce za nią zapłacić" Dalej podtrzymuję że nie został złamany ani jeden punkt regulaminu. I uważam że ban jest nadany bezpodstawnie. P.S Tu jeszcze niższe ID niż to wyżej więc także większa kwota. Edytowane 7 Września 2024 przez ForresT 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi