Bombowaa Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Stworzyłam konto na serwerze i chwile pograłam, następnie jak drugi raz chciałam wejść to już moje hasło nie działało. Możliwe, że zrobiłam literówkę w haśle. Nie mam konta synchronizowanego z forum. Czy da się jakoś odzyskać konto? Czy muszę czekać, żeby sobie nowe stworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Kiedy założyłaś konto i ile godzin przegrałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombowaa Opublikowano 7 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Konto założyłam dzisiaj. Jeśli chodzi o godziny to zaledwie byłam na serwerze kilka minut, zrobiłam pierwszą misję fabularną i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombowaa Opublikowano 7 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Możecie mi te konto jakoś usunąć, a ja sobie nawet mogę nowe stworzyć. Tylko mi się wyświetla jak chcę panowanie założyć że muszę odczekać jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Jest ustawiony limit kont, jakie można stworzyć w ciągu 24h. Podaj mi swój login z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombowaa Opublikowano 7 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Bombowaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) Skontaktuj się ze mną, w wiadomości prywatnej,w celu uzyskania nowego hasła. Zamykam. Edytowane 7 Września 2024 przez Puchatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi