Asylumek Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Dobry wieczór chciał bym się odwołać o sytuacji która mnie spotkała na serwerze w 16.07.2024 Postanowiłem że jak samochód sobie kupiłem to też uzbieram na Felgi więc uzbierałem na felgi 10k zrobiłem Reconnecta wchodzę na serwer a tutaj mi pokazuje że mam konto - 963$ Chciał bym żeby sytuacja została rozwiązana jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Podaj mi proszę, id twojego pojazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Czy jest możliwość odzyskania tego 10k lub te felgi żeby miał do manany bo dopiero dzisiaj wszedłem na serwer bo długim czasie bo wcześniej nie mogłem wbić bo miałem problem z loginem i hasłem i mieliście tą przerwe techniczną jeszcze czy jest możliwość odzyskania jakoś rozumiem też że już trochę mineło od tej sytuacji ale dobrze by było gdybym mógł odzyskać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Najpierw podaj mi id twojego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 2652 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Jak coś to jestem na serwerze w tym aucie siedzę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 @wiktorczy posiadasz jakieś dowody na zaistniałą sytuację? Ułatwiło by mi to robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Niesety nie posiadam ale pamiętam że po reconnecie jak mi znikneło 10k i miałem - 963$ to odrazu pisałem do Supporta na serwerze bo był dostępny w tym czasie ale mi odpisał że mam napisać apelacje na forum nie pamiętam jego Niku z gry bo tak to by mógł potwierdzić całą sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asylumek Opublikowano 8 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 Naprawdę nie kłamie taka sytuacja miała miejsce naprawdę ja nie jestem człowiekiem tego typu żebym miał kłamać czy coś nie mam dowodu nie wiem co mogę zrobić teraz sam mam nadzieje zrozumiesz mnie i mi zaufasz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 8 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2024 @wiktor przeanalizowaliśmy twoją sytuację. Zgłoś się do mnie na serwerze w celu odzyskania straconej gotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi