szymi Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Siema pisze ze sprawą nieoddanej kasy. Około tydzien temu wymienialem sie blizniakami manankami za 75k z tym, że ziomek dal mi 20k od razu a zobowiązał się do oddania ich do dnia wczorajszego. Ponadto pisal mi pozniej ze duzo gra na serwerze i bedzie mi oddal 10k co dzien a dwa dni po tym wydarzeniu straciłem z nim jakikolwiek kontakt. Przestał mi odpisywać na dc i już go nie widziałem na serwerze. Nie wiem dlaczego nie moge wstawić grafiki z dowodami. Proszę o kontakt, wtedy przekaże wszystkie dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Wyślij mi dowody w prywatnej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Brak odzewu ze strony gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi