Seattle Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 (edytowane) Nick: Seattle Powód wyciszenia: BK na czacie premium Czas trwania: 2 Dni Opis zdarzenia: Dostałem mute za obrażanie Pantona, nazywając go "cwelem" i innymi nieprzyjemnymi słowami. Coś od siebie: Jest to mój pierwszy mute na serwerze i mam nadzieję że uda się go zdjąć ponieważ rozumiem swój błąd i postanawiam się poprawić na przyszłość po przez nie pisanie takich obelg na czacie premium ani nigdzie inndziej. Edytowane 14 Lipca 2024 przez Seattle Support napisal do mnie z nickiem, dziekuje <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Z racji tego, że jest to Twoja pierwsza kara, karę zdejmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeamsone Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi