Kompan33 Opublikowano 13 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2024 Wczoraj około godziny 0:20 kupiłem admirala w salonie odrazu po tym pojechalem go przemalowac na kolor zielony rgb: 14:66:50 po tym pojechalem kupic felgi te za 6k brakowało mi 1k kolega mi to przelał potem chciałem pojechać do warsztatu tuningowego obczaic ceny w drodze do niego na moscie w sf stracilem połaczenie z internetem dzisiaj wchodze na serwis pisze reporta zeby mi dali fure do przecho a sie okazuje ze samochod stoi pod salonem zupelnie czysty jakby ktos go dopiero kupił nie ma ani koloru ani felg a kasa z konta mi znikła id fury 2560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Połącz konto gry z forum, po tym podejmiemy dalsze kroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 26 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2024 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi