... Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 ID pojazdu: 1472 Zamontowałem felgi Wires, lecz zostały one zamienione na jakiś syf, a one mi się nie podobają. Proszę o zwrot gotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yqsk Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 weź je zdemontuj człowieku co za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
... Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 za demontaz jest -50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.davvy Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 demontuj i nie gadaj, na fele zarobisz w godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
... Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 gralem aktywnie/zarabialem w pierwszy tydzien serwera. Teraz wchodzac na truskawki po 3kg mi sie nie chce i wychodze :3 (wiec wolalbym rekompesate) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 4 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Pieniądze zostały zwrócone na konto bankowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi