cejot420 Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Nick: cejot420 Powód wyciszenia: jedno złe słowo w strone supporta na /g czacie Czas trwania: 1dzień Opis zdarzenia: raz napisałem złe słowo na supporta o nicku Ricky Coś od siebie: Nie chce żebyście zdjęli kare, ale skrócili, każdy inny za wyzywanie gracza na czacie dostaje mute na 1h, a ja za wyzwanie supporta dostalem 24h, uwazam ze nie jest on odpowiedni na bycie supportem, zbyt sie poczuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogfgeasy Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 podpinam sie dostałem na 24h mimo to ze slowa do admina nie powiedzialem a gosc co zaczal pierwszy wyzywac dostal 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Powód wyciszenia się nie zgadza, opis zdarzenia również. Dostaliście 2 ostrzeżenia o zaniechanie prowokacji na czacie premium i nie zastosowaliście się do nich. Karę otrzymałeś za prowokowanie drugiego gracza, a nie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi