cejot420 Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Nick: cejot420 Nick oskarżonego: Ricky Powód skargi: nieodpowiednie dobranie długości kary, poczucie sie jako support Data zdarzenia: 10.07.2024 17:43 Opis sytuacji: gracz który wyzywa mnie i kolege na czacie dostaje mute na 1 godzine, a ja za napisanie jednego zlego slowa na Ricky dostaje na 1 dzien, on uwaza ze jest wazniejszy niz kazdy inny gracz Dowody: sprawdzcie sobie logi o tej godzinie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Hej. Nikt nie reagował na ostrzeżenia to zostaliście wyciszeni na 1 dzień. Nikt ode mnie nie otrzymał mute na 1 godzinę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Skarga za nadaną karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi