.thcjusz Opublikowano 7 Lipca Udostępnij Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Temat wątku: Wniosek o odciszenie .thcjusz ukarany przez Migg Nick: .thcjusz Powód wyciszenia: mowa nienawiści Czas trwania: 5 dni Opis zdarzenia: Zapytałem o lokacji znajdźki na premium chacie po czym odpisał mi jakiś ziutek. Odpisał to w taki sposób że czysto mnie podpuszczał i dopisywał że to miejsce jest banalnie proste. Po jego wiadomości lekko nerw mi puścił związany już z męczeniem się znalezieniem jednej znajdźki i odpisałem coś w stylu "zajeb baranka w ścianę" i nic więcej nie miałem zamiaru odpisywać ale osobnik zaczął wjeżdżać na moją mamitke a jak wiadomo mama to świętość i nie będę pozwalać żeby randomowy gościu krzywo się o niej wypowiadał i wtedy zaczęła się sieczka słowna. Coś od siebie: Postąpiłem źle nie panując nad nerwami i nie powinna się cała sytuacja tak potoczyć jak się potoczyła. Ja dostałem kare na 5 dni za mowę nienawiści a on za BK na 2 dni co też jest moim zdaniem niesprawiedliwe bo również kierował do mnie mowę nienawiści. Pomijając fakt że uważam kare drugiego za niesprawiedliwą apeluję o zdjęcie mojej kary, gwarantuję że to się nie powtórzy. Chat jest mi bardzo potrzebny z racji że gram tu codziennie i co chwile udzielam się w rozmowach czy ogłoszeniach aby handlować z innymi graczami. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji. Serdeczne pozdro thcjusz Edytowane 7 Lipca przez .thcjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migg Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Twoje wypowiedzi były naganne i karę odczekasz. Niech to będzie nauczka. Edytowane 8 Lipca przez Migg 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.thcjusz Opublikowano 8 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Na jego obrazy i zaczepki jakos nie reagowales a byly tej samej miary co moje slowa takze niezle, zaraz ci wrzuce link do filmu i sam zobacz jeszcze raz wiadomosci bo mam wrazenie ze tylko na mnie uwage zwrociles gdzie on zaczal po mnie jechac a dokladniej po mojej rodzinie. Edytowane 8 Lipca przez .thcjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migg Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Gracz również otrzymał karę wyciszenia. Do twojej kary doszło dodatkowo złamanie kolejnego punktu regulaminu, a dokładniej: b). Zabrania się poruszania tematów politycznych, religijnych i mających podłoże rasowe oraz uznawanych powszechnie za nieodpowiednie. Tyle ode mnie. Edytowane 8 Lipca przez Migg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi