janekbednarczyk2010 Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Nick: janekbednarczyk2010 Powód zabrania prawa jazdy: celowe taranowanie Czas trwania: 2dni Opis zdarzenia: a wiec tak ziomek mnie caly czas prowokowal piszac mi es gdy poprostu jechalem za nim i nie wyrobilem na zakrecie wiec wkurzylem sie i w niego wjechalem z vmaxa i nagle dostalem prawko no co ja mgoe poradzic mogl mnie nie prowokowac lecz moglem zareagowac inaczej sorki memorki Coś od siebie: no sory zaluje sie to wiecej nie powtorzy jednorazowaa akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekbednarczyk2010 Opublikowano 7 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Teraz, janekbednarczyk2010 napisał(a): Nick: janekbednarczyk2010 Powód zabrania prawa jazdy: celowe taranowanie Czas trwania: 2dni Opis zdarzenia: a wiec tak ziomek mnie caly czas prowokowal piszac mi es gdy poprostu jechalem za nim i nie wyrobilem na zakrecie wiec wkurzylem sie i w niego wjechalem z vmaxa i nagle dostalem prawko no co ja mgoe poradzic mogl mnie nie prowokowac lecz moglem zareagowac inaczej sorki memorki Coś od siebie: no sory zaluje sie to wiecej nie powtorzy jednorazowaa akcja @Ricky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricky Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 Obserwowałem całą sytuację od momentu kiedy otrzymałeś ostrzeżenie. Nagminnie próbowałeś staranować gracza, i gdy Ci się to nie udało odpisał Ci "es". Ja bym się pohamował na jego miejscu, jednakże nie tłumaczy Cię to w żaden sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi