PatryczeK Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Witam dzisiaj przesyłam wam kiedyś zrobiony przeze mnie skin Kuriera Glovo, a poniżej dorzucam skina dla Straży Pożarnej [ Skin Kuriera Glovo ] [ Skin Strażak'a ] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiceX Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Świetny początek czekam na ukończenie obu skinów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Gloviarz bardzo ładny! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakalko.bln Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 bardziej ładny dla mnie jest skin glovo ale strażak jest po prostu git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minotaur Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Brak aktywności od paru miesięcy, zamykam i przenoszę do archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi