Expik Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Nick: Expik Nick oskarżonego: LORDG Powód skargi: Bardzo niekulturalne zachowanie wobec gracza Data zdarzenia: 06.07.2024 14:56 Opis sytuacji: Zglosiłem błąd dot kopiowania siana na tunerze wylala sie gównoburza po czym zobaczylem ze moj post zostal usuniety dalem ss i pan nowy niedoszly support pisze mi ze też powinienem zostać usunięty a gdybym został usunięty to ktoś inny by znalazł błąd i by rozjebał gospodarke pozdro Dowody: 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Na tym nagraniu które wstawiłeś wraz z kolegami nie było widać abyście zaraz po zauważeniu błędu chcieli go zgłosić a jednak według waszych słów plany były na dalsze kopiowanie, stąd moje słowa. Nie ważne czy to zgłosiłeś czy też nie, wykorzystałeś błąd gry i powinieneś zostać za to ukarany. Swoje zdanie podtrzymuje i nie uważam abym jakkolwiek niekulturalnie się wobec Ciebie wyraził. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, LORDG napisał(a): Na tym nagraniu które wstawiłeś wraz z kolegami nie było widać abyście zaraz po zauważeniu błędu chcieli go zgłosić a jednak według waszych słów plany były na dalsze kopiowanie, stąd moje słowa. Nie ważne czy to zgłosiłeś czy też nie, wykorzystałeś błąd gry i powinieneś zostać za to ukarany. Swoje zdanie podtrzymuje i nie uważam abym jakkolwiek niekulturalnie się wobec Ciebie wyraził. Pozdrawiam! Spytaj samego kondera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, Expik napisał(a): Spytaj samego kondera a to ze jestes pierdolonym mentalem jedyne dlaczego na nagraniu to pokazywalem to dlatego ze najlepiej dac film z tego po chuj mam ciagac kondera jak ma co robic ? pomysl dziecko zanim cos napiszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 3 minuty temu, Expik napisał(a): a to ze jestes pierdolonym mentalem jedyne dlaczego na nagraniu to pokazywalem to dlatego ze najlepiej dac film z tego po chuj mam ciagac kondera jak ma co robic ? pomysl dziecko zanim cos napiszesz Nadal zamiast spróbować zataić błąd przed społecznością i zgłosić go bezpośrednio do administracji czekając na jego naprawienie udostępniłeś nagranie na którym z premedytacją cieszyliście się z powodu odkrycia możliwości kopiowania gotówki, tworząc przy tym możliwość bugowania dla innych graczy i narażając bezpośrednio gospodarkę serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, LORDG napisał(a): Nadal zamiast spróbować zataić błąd przed społecznością i zgłosić go bezpośrednio do administracji czekając na jego naprawienie udostępniłeś nagranie na którym z premedytacją cieszyliście się z powodu odkrycia możliwości kopiowania gotówki, tworząc przy tym możliwość bugowania dla innych graczy i narażając bezpośrednio gospodarkę serwera Jestes glupi czy udajesz zglosilem blad zostal zalatany po czym dopiero opublikowany @KondeR mozesz sie wypowiedziec jak było bo ten idiota naprawde jest uposledzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yungshinix Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 15 minut temu, LORDG napisał(a): Na tym nagraniu które wstawiłeś wraz z kolegami nie było widać abyście zaraz po zauważeniu błędu chcieli go zgłosić a jednak według waszych słów plany były na dalsze kopiowanie, stąd moje słowa. Nie ważne czy to zgłosiłeś czy też nie, wykorzystałeś błąd gry i powinieneś zostać za to ukarany. Swoje zdanie podtrzymuje i nie uważam abym jakkolwiek niekulturalnie się wobec Ciebie wyraził. Pozdrawiam! stary bylem przy tym na streamie, chlopaki wyciagneli max 15k i nic wiecej wiec nie uwazam zeby zaslugiwali na kare. Potem zdecydowowalismy ze nie bedziemy z tego korzystac zeby nie dostac perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar_751 Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, yungshinix napisał(a): stary bylem przy tym na streamie, chlopaki wyciagneli max 15k i nic wiecej wiec nie uwazam zeby zaslugiwali na kare. Potem zdecydowowalismy ze nie bedziemy z tego korzystac zeby nie dostac perma 15k na 3 tak tylko dopowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watroba.seba@wp.pl Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, yungshinix napisał(a): stary bylem przy tym na streamie, chlopaki wyciagneli max 15k i nic wiecej wiec nie uwazam zeby zaslugiwali na kare. Potem zdecydowowalismy ze nie bedziemy z tego korzystac zeby nie dostac perma Nadal nie uważam abym zachował się nie kulturalnie i w porównaniu do twojego kolegi nie obraziłem go ani nie obrażam w każdej wypowiedzi. To moja ostatnia wypowiedź w tej skardze, czekam na decyzje administracji RCON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, yungshinix napisał(a): stary bylem przy tym na streamie, chlopaki wyciagneli max 15k i nic wiecej wiec nie uwazam zeby zaslugiwali na kare. Potem zdecydowowalismy ze nie bedziemy z tego korzystac zeby nie dostac perma Dokladnie z czego wszystko wyjebalismy na tune ktory juz w tym aucie byl wczesniej przed tym sposobem poczekalem na zalatanie wiec co ty piszesz panie "suppocie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yungshinix Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 1 minutę temu, LORDG napisał(a): Nadal nie uważam abym zachował się nie kulturalnie i w porównaniu do twojego kolegi nie obraziłem go ani nie obrażam w każdej wypowiedzi. To moja ostatnia wypowiedź w tej skardze, czekam na decyzje administracji RCON. byc moze nie byla to obraza wulgarna, ale moze poczul sie urazony tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expik Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, yungshinix napisał(a): byc moze nie byla to obraza wulgarna, ale moze poczul sie urazony tym Szczegolnie ze to dzieki mnie bledu nie ma ale i tak dalej ja zly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondeR Opublikowano 7 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Supporter otrzymuje ostrzeżenie. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi