HOT_Olivcia Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Nick: HOT_Olivcia Powód wyciszenia: cbk na /g Czas trwania: 4 dni Opis zdarzenia: nie wiem o co chodzi dlaczego dostałem mute nie napisałem nic obraźliwego na /g o co chodzi??? @Puchatek. Coś od siebie: Jestem zdziwiony dlaczego dostałem kare mute proszę o zdjęcie karty bo jest ona za niewinność!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Powiedz mi czy "nie interesuj się geju" to nic obraźliwego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOT_Olivcia Opublikowano 5 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 no a jak ktoś jest gejem to nie moge tak do niego napisać? nie było to pisane żeby kogoś obrazić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOT_Olivcia Opublikowano 5 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 proszę o zdjęcie kary mute ja nie wytrzymam 4dni bez pisania będę pokorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchatek. Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 (edytowane) Kare doczekasz do końca, 4d mute dobrze Ci zrobi. Nie widzę pokory w apelacji. Edytowane 5 Lipca 2024 przez Puchatek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi